Siberian Secret

Dacă ai exagerat cu alcoolul cu o noapte înainte, mahmureala este ceva perfect normal. Corpul tău este obosit și încearcă să elimine toxinele, iar asta îți dă o senzație de rău și de oboseală. Primul sfat este că, dacă îţi vine să vomiţi, fă-o! Aceasta este o modalitate prin care organismul elimină toxinele.

Care sunt cauzele mahmurelii

Mahmureala este consecinţa deshidratării generate de consumul de alcool, dar şi a altor efecte ale alcoolului asupra sistemului digestiv, a rinichilor sau a ficatului. Consumul de alcool are efect diuretic asupra organismului. De fiecare dată când mergi la toaletă elimini apă, dar şi o mulţime de substanţe minerale, fapt ce va cauza starea neplăcută specifică mahmurelii.
Probabil ai observat deja că mahmurelile de vară sunt mai puternice decât cele de iarna. Motivul e foarte simplu – vara corpul nostru consumă multă apă din cauza temperaturilor ridicate, aşa că deshidratarea este şi mai puternică.

Siberian Secret este special conceput pentru a te scoate rapid din starea de mahmureală. Ajută detoxifierea, reduce nivelul de alcool din sânge, dă energie, vitalitate și o stare de spirit mai bună. Conține ghimbir, ginseng, lemn dulce, yerba mate, turmeric și alte ingrediente naturale. Comandă acum remediu antimahmureala Siberian Secret.

Câteva sfaturi să treci peste mahmureală:

  1. Dormi cât mai mult
    Cel mai probabil ai fost în club și ai stat până la 4-5 dimineața, și pe lângă că ai băut mult, nici nu prea ai apucat să dormi. Este esențial să te odihnești cât mai bine. Noi sperăm că ai ales să petreci într-o noapte urmată de o zi liberă, și că nu trebuie să te trezești devreme a doua zi.
  2. Bea multă apă
    Unul din efectele nocive ale alcoolului este că deshidratează. Așa că este esențial să te hidratezi a doua zi. Nu bea multă apă dintr-o dată, ci câte puțin în fiecare oră, pentru a putea fi absorbită și folosită la detoxifiere.
  3. Nu consuma cafea sau alcool
    Cafeaua deshidratează mai tare, iar asta va agrava oboseala și durerile de cap. Iar să consumi și mai mult alcool e total exclus și va amplifica senzația de rău.
  4. Mănâncă ceva sănătos
    Evită fast food-ul, prăjelile și dulciurile. Consumă ceva ușor cum ar fi o supă, un iaurt, carne fiartă de pui sau de pește și legume. Corpul are nevoie de vitamine și minerale, iar ficatul e ocupat să elimine alcoolul, așa că nu mai are nevoie de grăsimi sau alte alimente grele.
  5. Ia un supliment pentru mahmureală
    Siropul Energizant Siberian Secret Antimahmureală® reface stocul de vitamine B6 și C. De asemenea, datorită fructozei ușor digerabile, normalizează nivelul zahărului din sânge, înlocuind vitaminele și zaharurile pierdute de organism odată cu prelucrarea și eliminarea alcoolui. Datorită antioxidanților din acidul citric și din fructoză, precum și a vitaminelor B6 si C din compoziție, starea de rău si mahmureală va fi doar o palidă amintire. In același timp organismul tău va fi energizat si plin de vitalitate!
  6. Bea ceaiuri
    Ceaiurile sunt considerate un alt remediu eficient pentru situațiile ”de criză”. Menta, un fel de minune digestivă, reduce balonările și calmează durerile de stomac. Feniculul, bogat în minerale (potasiu) și vitamine (A, B, C), este recunoscut pentru proprietățile digestive, iar mușețelul are efecte relaxante (calmează) și favorizează somnul.
  7. Mănâncă cîteva banane
    Prin deshidratare, corpul pierde și o parte dintre sărurile minerale care-i asigură funcționarea corectă. Spre exemplu, carența de potasiu are drept consecințe nu doar slăbiciunea fizică, ci și crampele abdominale, amețeala ori senzația de greață. Dar, astfel de simptome pot fi combătute mâncând banane, importante surse de potasiu.
  8. Consumă suc de fructe
    Tot alcoolul este responsabil și de scăderea concentrației de zahăr din sânge (glicemia), precum și de epuizarea rezervelor de vitamine (A, B, C). Cu ajutorul fructelor, se restabilește nivelul de glucoză și se asimilează vitaminele lipsă. Bea un pahar mare cu suc de grepfrut, portocale sau roşii. Sucul de fructe conţine fructoză, care accelerează metabolizarea alcoolului.

Activităţi ce ajută la diminuarea efectului mahmurelii
Alte remedii eficiente împotriva mahmurelii sunt o baie cu sare amară, câteva exerciţii fizice dar şi repaus la pat şi nişte odihnă binemeritată. De asemenea, poţi ieşi la o plimbare uşoară sau poţi să apelezi la un masaj.

cum previi mahmureala

Cum poți preveni mahmureala

Dacă ai grijă să bei cu moderaţie, mahmureala va întârzia să apară. Pentru că principala cauza a mahmurelii este deshidratarea, consumul de apă în timpul petrecerii te poate ajuta să ai parte de o trezire mai uşoara.

Amestecarea mai multor tipuri de băuturi este blamată adesea pentru mahmureală. Însă în realitate nu amestecul băuturilor este problema, ci cantitatea. Atunci când bem din mai multe băuturi, cantitatea de alcool consumată este mai mare.

Totodată, unele studii sugerează că anumite băuturi provoacă o mahmureală mai puternică, deşi diferenţa este insesizabilă. Whiskey-ul, romul, vinul roşu şi băuturile închise la culoare dau o mahmureală mai puternică decât vodka sau vinul alb. Aşa că, dacă vrei să ţii departe durerile de cap, poţi alege o Şurubelniţă în locul unui Cuba Libre.

Dacă nu exagerezi cu paharele, ai grijă să bei apă şi să iei nişte gustări în timpul petrecerii, mahmureala va fi mult mai uşoară sau nu va exista deloc.

În cazul în care ai uitat de aceste recomandări şi ai o durere cruntă de cap, atunci ia remediu antimahmureala Siberian Secret. Activează metabolismul și reduce nivelul de alcool din sânge, lăsându-te să te bucuri din plin de viață.

Lasă un comentariu