SHRI MATAJI NIRMALA DEVI – SAHAJA YOGA

SHRI MATAJI NIRMALA DEVI

SAHAJA YOGA

 

SAHAJA YOGA propune soluții noi pentru edificarea unei societăți echilibrate și armonioase în care transformarea și pacea se realizează prin trezirea și valorificarea potenţialului energetic interior al fiinţei umane.

Efectele benefice ale meditației SAHAJA YOGA au fost testate cu succes în numeroase clinici şi spitale renumite din întreaga lume: în India, Australia, Italia, Anglia, Rusia ș.a.

Cursurile sunt publice şi gratuite fiind susţinute de voluntari în întreaga lume, în peste 100 de ţări.

 

SHRI MATAJI NIRMALA DEVI este fondatoarea metodei de meditație SAHAJA YOGA și este recunoscută drept una dintre cele mai marcante personalități spirituale ale tuturor timpurilor, primind în 1989 Medalia Păcii a Organizaţiei Naţiunilor Unite și fiind nominalizată de două ori la Premiul Nobel pentru Pace.

SHRI MATAJI NIRMALA DEVI a fost apreciată drept „Mesager al pacii” de către Claes Nobel (nepotul lui Alfred Nobel și președintele United Earth): „Descoperirea lui Shri Mataji aduce o reală speranță umanității.”

 

SHRI MATAJI: “SAHAJA YOGA constituie prima întâlnire cu REALITATEA.Trezirea energiei fundamentale ne dăruie CUNOAȘTEREA SINELUI, ne face inocenţi, este izvor de bucurie pură și pace interioară, ESTE SURSA PĂCII MONDIALE ! ”

 

www.realizareasinelui.ro

 www.sahajayoga.ro

caleacatresine.thinkific.com

facebook.com/sahajayogaromania