5 motive să alegi produsele de îngrijire organice

Cu toții ne dorim să fim cât mai sănătoși și ca acest lucru să se vadă.Atunci când alegeți produsele alimentare acordați atenție sporită ingredientelor și informațiilor nutriționale și încercați pe cât posibil să evitați mâncarea nesănătoasă. Dar sunteți la fel de meticuloși și atunci când vine vorba de produsele de îngrijire?

În prezent, piața de profil este încărcată de produse cosmetice care promit reducerea ridurilor, prevenirea îmbătrânirii și îmbunătățirea aspectului pielii într-o perioadă scurtă de timp. De cele mai multe ori produsele cosmetice care au în compozitie ingrediente chimice oferă  doar rezultate temporare. Studiile ne-au arătat că, consumul alimentelor organice este cea mai bună alegere pentru sănătatea noastră și astfel putem deduce că și folosirea produselor de îngrijire organice merită efortul.

Pielea este cel mai mare organ al corpului nostru. Este un înveliş viu, care respiră şi are o mare capacitate de absorbţie a produselor aplicate pe suprafaţa ei. Dacă produsele de îngrijire pe care le folosim  conţin substanţe chimice toxice, acestea au efecte adverse atât asupra pielii, cât şi asupra organelor interne ale corpului nostru.

Stiați că femeile absorb anual 2-3 kg de substante toxice prin intermediul cosmeticelor uzuale?

Nu este niciodată prea târziu să îți schimbi ritualul de îngrijire și să conștientizezi importanța calității și compoziției produselor care ajung în contact cu pielea ta.

 

 

Scopul BIO FARM TERRA este de a atrage atentia asupra pericolelor utilizării produselor cosmetice cu un nivel ridicat de ingrediente chimice și  de a oferi o alternativă “organică”, sănătoasă, accesibilă fiecarei persoane.

 

Îți prezentăm  5 motive pentru care alegerea de a utiliza produse de îngrijire a pielii organice și vegetale este importantă:

  1. Pentru că îți dorești o piele frumoasă și sănătoasă. Multe din produsele de îngrijire a pielii conțin ingrediente chimice care sunt dăunătoare pentru piele și sănătate – inclusiv parabeni, cancerigeni și alergeni. Alegerea produselor făcute cu ingrediente non-toxice și organice ajută la sănătatea pielii și a corpului.
  2. Vei observa o îmbunătățire în privința tonului și texturii pielii. Revenirea la practicile de înfrumusețare de odinioară, folosind ingrediente naturale va avea un impact major asupra aspectului și sănătății pielii tale.
  3. Contribui la sănătatea planetei. Achiziționarea unui produs organic elimină  un potențial produs încărcat chimic. Aceasta înseamnă că ingredientele toxice nu afectează ecosistemele. Alegând produse  cu ingrediente naturale, regenerabile, ajutați la  păstrarea resurselor planetei noastre.
  4. Produsele organice sunt eficiente si funcționează. Natura ne oferă nenumărate resurse organice pentru   realizarea unor produse sănătoase care chiar funcționează.
  5. Sănătatea ta merită. Studiile arată că utilizarea produselor organice de îngrijire a pielii , folosite în tandem cu un stil de viață sănătos, pot preveni anumite probleme de sănătate.

 

Calitatea excelentă, ingredientele naturale de origine vegetală și marină, procesul de ambalare, fac din Fridda Dorsch una dintre cele mai inovatoare linii de produse dermatocosmetice.Cheia succesului pentru renumitul brand, atat în Spania cât și peste hotare, o reprezintă ingredientele folosite, în proporție de până la 97% naturale, evaluate la un nivel de calitate „AAA”. Multe dintre formulele sale au fost recunoscute de organizații și editori internaționali precum: EWG, LifeStyle 3.0, Vogue, InStyle, Telva și Harper’s Bazaar drept unele dintre cele mai bune la nivel mondial.

 

 

Povestea gamei de produse cosmetice Santo Volcano Spa  a început în insula vulcanică din Grecia-Santorini. Ingredientul principal care a stat la baza creării produselor Santo Volcano Spa este apa vulcanică.Apa vulcanică este de fapt apa de ploaie  care curge lent prin sute de metri de straturi de roci vulcanice,absoarbe electroliți și minerale,  care îi oferă  beneficii incredibile pentru sănătate. Studiile arată că apa vulcanică, datorită compoziției ei, a reușit să îmbunătățească considerabil  probleme ale pielii precum psoriazisul , dermatita atopică și eczema.

 

 

Alege sa incluzi în rutina ta de îngrijire dermatocosmeticele organice Fridda Dorsch sau cosmeticele naturale Santo Volcano Spa. Pielea ta îți va mulțumi!

 

Produsele Fridda Dorsch sau Santo Volcano Spa le găsești doar  în magazinul Bio Farm Terra din Alba Iulia, B-dul Revolutiei 1989, nr 23A, jud. Alba sau online pe  www.biofarmterra.ro.

 

 

Lasă un comentariu