Phoenixgem Suceava – Multiionizator dus

Recomandat pentru persoanele care au probleme cu pielea, gingiile, scalp, cei care doresc spalarea hainelor fara detergent si spalarea animalelor de companie.

  • Camasile – spalati gulerul cu sapun, puneti camasa cu nasturii inchisi pe un umeras, udati camasa cu dusul. Culorile vor deveni mai vii, iar albul mai alb.
  • Spalarea pantalonilor de costum – agatati pantalonii pe umeras si udati-i timp de 1-2 minute, nu e nevoie de calcare si se usuca rapid.
  • Haine pentru curatare uscata – echipamentul de munte, de golf, matase, lana, stofa de lana, pulovere, geci de pene, plapumi. Lasati la inmuiat in apa pentru 20 mniute, stoarceti bine si lasati-le la uscat. Fara cute, fin, fara miros de transpiratie, nu apa murdara.
  • Spalarea animalelor de companie – fara mancarimi, fara miros de blana, fara caderea parului, blana stralucitoare.

MULTIIONIZATORUL utilizeaza un magnet diferit de magnetul obisnuit, pentru apa hexagonala, sporind presiunea si temperatura.
Efectul ionizarii este ridicat datorita presiunii si temperaturii ridicate.
Apa ionizata face ca mirosurile urate sa dispara imediat (halena, mirosuri straine, de vechi/statut, de animale), mirosuri care dispar de obicei doar prin spalare umeda sau seaca si cu efect odorizant pulverizata pe vasul de toaleta.

Peste 25 grade C este recomandat pentru dus, 30 grade C pentru spalare.
Recomandam demachierea cu o discheta umezita cu apa ionizata (pentru cei cu ten uscat se poate folosi impreuna cu sapun de demachiere).
Piele uscata: frecati pielea cu prosopul de dus, fara sapun, spalati-va parul doar cu putin sampon pentru prevenirea caderii. Parul lung nu se incurca si devine catifelat.
Piele grasa: utilizati prosopul de dus cu un pic de sapun, pielea va deveni catifelata.
Pentru zonele cu multa keratina / piele moarta: frecati un un prosop abraziv pe zonele respective, iar acestea vor deveni catifelate.
Pentru par vopsit sau permanent: utilizati putin sapun la spalare pentru disparitia mirosului si pentru un par bogat ca aspect.(daca nu vopsiti parul suficient, vopseaua poate sa dispara)

Pentru spalarea dintilor:

1 – gargara;
2 – folositi pasta de dinti 1/3 cantitatea normala si periati;
3 – clatiti suficient si veti observa mai putin tartru si miros neplacut.

Animale de companie: apa calduta va da o stralucire blanii si mirosul urat va disparea. Datorita efectelor de mai sus, dermatitele, problemele cu parul si pielea pot fi imbunatatite si tratate cu ajutorul apei ionizate.

Multiionizator dus