Matuzalem – Molecula Vieții

Tratamente împotriva îmbătrânirii:
Matuzalem – Molecula Vieții

 

Oamenii și-au dorit întotdeauna să rămână tineri și au încercat multe metode de oprire a proceselor fizico-chimice care deteriorează organismul. Astăzi, după zeci de ani de studii moderne, această dorință este la un pas de a fi îndeplinită, cu ajutorul unor produse farmaceutice a căror eficiență a fost studiată în timp. Una dintre descoperirile laboratoarelor farmaceutice se numește simplu: Molecula Vieții, pe baza căreia a fost creat produsul farmaceutic Matuzalem. Beneficiile pe care le aduce această descoperire sunt stoparea  îmbătrânirii, reducerea stresului și întărireaa sistemului imunitar.

Matuzalem face parte din categoria produselor naturiste și este rezultatul a 30 de ani de muncă de cercetare, având brevet patentat internațional (EP 1999935267), referitor la denumire – Molecule of Life – tehnologie de fabricare, etc. „Conține flanovoide, molecule stem vegetale, ce acționează asupra refacerii celulare a organismului. Din punct de vedere al conținutului de substanță activă, Matuzalem a fost conceput în așa fel, încât consumul lui să nu exercite efecte toxice asupra organismului. Datorită proprietatilor fundamentale, în principal datorită numărului mare de electroni, moleculele de Matuzalem sunt incluse în categoria scavenger (de captare). Aceasta este cea mai remarcabilă categorie de antioxidanți. Proprietățile scavenger, din punct de vedere al captării de radicali liberi, reprezintă cel mai înalt nivel de eficiență.

 

Comparativ cu alte substante cu efect antioxidant, unul dintre principalele caracteristici ale produsului Matuzalem este faptul că nu captează radicalii liberi de tip L”, explică consultantul Florea Florin Robertino, reprezentantul autorizat al produselor Matuzalem în România.

 

.

12 caracteristici importante

În urma studiilor efectuate timp de trei decenii s-a constatat că Matuzalem reduce nivelul colesterolului, reduce stresul și oboseala, detoxifică organismul, îmbunătățește calitatea vietii, întărește sistemul imunitar, diminuează efectele secundare ale medicamentelor. De asemenea, prelungește viața, îmbunătățește starea generală de sănătate mentală, protejează ADN-ul, încetinește degenerarea celulară prematură, îmbunătățește mobilitatea articulațiilor și, nu în ultimul rând, netezește ridurile. „S-a dovedit științific faptul că Matuzalem poate proteja ADN-ul situat în nucleul celulelor. De asemenea poate preveni deteriorarea acestuia și poate restaura starea de echilibru energetic al moleculelor celulelor. Cei care nu suportă gustul sau mirosul medicamentelor, în general, trebuie să știe că Matuzalem este un produs natural inodor și insipid. Tabletele au fost create astfel încât să nu aibă nici miros, nici gust, folosindu-se tehnologiile avansate, utilizate în procesul de fabricare”, mai spune consultantul. Din studiile efectuate în laboratoarele care cercetează efectele pe termen lung ale produsului naturist reiese că până în prezent, consumatorii de Matuzalem s-au bucurat de îmbunătățirea calității vieții, în mod semnificativ. „De multe ori, în urma consumului de Matuzalem, împreună cu medicamente prescrise de medici, nu au mai avut loc nici intervențiile chirurgicale programate. Matuzalem amplifică efectele de vindecare ale medicamentelor și este capabil să atenueze sau să neutralizeze unele dintre efectele secundare ale medicamentelor”, mai explică consultantul.

În multe cazuri, Matuzalem a fost capabil să ajute chiar și acolo unde terapiile medicale tradiționale s-au dovedit ineficiente. Nu substituie medicamentele prescrise de medic, ci accentuează efectul lor terapeutic. Este un produsul natural care poate prelungi viața și îmbunătățește calitatea vieții.

 

Compoziția pe bază de plante

Compozitia echilibrată a flavonoizilor din extractul de plantă de ceai Camellia sinensis, struguri roșii și a vitaminei B-complex este preparată astfel încât să aducă organismului efecte complexe pentru diverse funcții de bază ale celulelor și țesuturilor. „Se are în vedere mai ales protecția împotriva radicalilor liberi de oxigen, care apar într-o situație în care celulele intră în condiții de stres. Acest stres poate avea diverse cauze, de exemplu: radiații ionizante externe dăunătoare, influențe chimice, dezechilibre metabolice cauzate de bolile emergente. Molecula vieții acționează prin susținerea funcționării unei întregi serii de enzime și menține un ciclu celular regulat, pe baza informațiilor genetice, totodată protejând împotriva atacurilor bacteriilor și virușilor. Este numită „molecula vieții“ deoarece ajută la menținerea funcționării homeostatice de bază a celulelor”, explică consultantul.

 

Matuzalem încetinește procesul de îmbătrânire, menține starea de sănătate, regenerează și întinerește organismul. Este un puternic antioxidant, datorită moleculelor stem vegetale, care ajută sistemul imunitar să facă față factorilor nocivi întâlniți zilnic. Consultant Florea Florin Robertino

 

Metoda inovativă, premiată de Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale, scapă organismul de radicalii liber în exces. Matuzalem are efect puternic de detoxifiere și întinerire, poate fi capabil, în același timp, să detoxifice celulele și organele interne, să restabilească echilibrul energetic al celulelor și induce starea de bine, întinerind întregul organism. Efectele
benefice se observă la doar câteva zile de consum. Capsula de Matuzalem poate fi capabilă să crească performanța fizică și mentală a organismului, să îmbunătățească libidoul și să inducă o stare de optimism și de echilibru emoțional, deoarece aportul de vitamine obținute din extracte de plante este, de cele mai multe ori, singurul lucru care-i lipsește organismului uman, atunci când se instalează starea de disconfort, stres, oboseală. Practic, Matuzalem reglează și readuce la starea de normalitate organismul uman dezechilibrat, prin vitaminele și toate celelalte elemente pe care le conține. Însă, spre deosebire de alte produse obținute pe bază de extract de plante, ce conțin vitaminele absolut necesare unei bune funcționări a organismului, Matuzalem este unic prin ceea ce aduce în plus și prin efectele demonstrate în timp.

„Complexul de flavonoide Matuzalem poate fi recomandat în cazul tuturor bolilor pentru compensarea efectelor negative ale tratamentelor alopate, intervențiilor chirurgicale și medicamentelor, în multe cazuri pentru neutralizarea efectelor secundare. Matuzalem exercită
acestă acțiune de susținere, fără să aiba efecte secundare. Cu Matuzalem se pot
efectua cure de întinerire celulară, care, în esență regenerează celulele organismului,
fortifică sistemul imunitar și curăță organismul de substanțe nocive. Este foarte eficient împotriva bolilor generate de poluarea mediului înconjurător și a celor induse de radiații și stres”, explică consultantul Florea Florin Robertino.

 

www.molecula-vietii.ro
Telefon: 0722 692 244

Lasă un comentariu