Escapade Fashion

Escapade a fost creat special pentru tine, care dorești să te bucuri de viață și ai sufletul mereu tânăr!

Știm că armonia, bucuria și starea de bine vin întotdeauna din interior, așa cum respectul și grija față de tine îți aduc un plus de încredere și seninătate.
Atunci când te simți bine în pielea ta, totul radiază în jurul tău: casa ta, familia ta, viața ta e mai frumoasă ca oricând! Ne dorim să fim mereu aproape de tine, să te prețuim așa cum meriți. De aceea, venim în întâmpinarea ta cu o paletă impresionantă de articole pentru tine, casa ta și familia ta! Vrem ca produsele Escapade prin calitatea, excelența și inovația lor să îți facă viață mai frumoasă și mai ușoară, să îți ofere motive de bucurie în fiecare zi!

 

ESCAPADE este PRIMA companie de vânzări directe din România specializată pe produse TEXTILE “TOUCH”.

Suntem prezenți pe piața din România de PESTE 8 ANI și colaborăm cu cei mai mari producători de colanți din ITALIA.
Viziunea Escapade este să construim o lume în care să fim liberi pentru a ne bucura de toată frumusețea din jurul nostru.

Misiunea noastră este să oferim oportunități, produse și servicii care să îi ajute pe Partenerii noștri să-și construiască o viată mai frumoasă și împlinită alături de familiile lor.

Valorile în care credem și le promovăm întotdeauna sunt:
• Pasiunea
• Libertatea
• Încrederea
• Excelența
• Armonia

Escapade este o afacere de tip Multi Level Marketing (MLM), considerată de mulți economiști „afacerea viitorului”. Presupune transferarea unor produse de foarte bună calitate consumatorilor, prin intermediul unor distribuitori (pe baza unui plan de marketing) care sunt recompensați după volumul activității personale și a structurii sale pe mai multe nivele.
Escapade vă permite să ieșiți din cursa atât de stresantă care se numește lupta pentru supraviețuire și să deveniți propriul stăpân ducând o muncă constructivă în care ceilalți nu mai sunt potențiali concurenți sau clienți cărora trebuie să le câștigi atenția, ci ei sunt doar coechipieri de al cărui succes și realizare depinde succesul și realizarea ta.

Escapade pune preț pe dezvoltarea fiecărui Partener în parte și pe dezvoltarea unei echipe prin recompensarea Partenerilor astfel:

• Diversitatea produselor oferite
• Promoții lunare, săptămânale și zilnice
• Programe atractive și diverse
• Excursii unice pentru cei mai buni

Comenzile Escapade se fac foarte simplu on-line pe site-ul nostru www.escapade.world

 

 

Colanții sunt piesa vestimentară de cea mai mare importanță în garderoba unei
femei.
Este nevoie de ei oricând: iarna sau vara, la muncă sau la petrecere. Timp de un sezon, o femeie poartă în medie până la cinci perechi de ciorapi. Acest fapt nu e de mirare, deoarece ei scot în evidență frumusețea picioarelor și ascund în același timp micile defecte.

Escapade comercializează o gamă largă de ciorapi in diferite grosimi, culori, tratamente. Iată cum se clasifică colanții Escapade în funcție de grosimea lor:

Ciorapii ultra-transparenți: până în 10 DEN
Sunt acei ciorapi care conferă aspectul de picior gol. Aceștia sunt disponibili într-o gamă diversă de grosimi și culori, în tonuri care să se potrivească pielii fiecăreia. De asemenea, această gamă este ideală pentru vară. O parte au și vârful piciorului transparent și pot fi purtați cu sandale.

Ciorapii transparenți: între 10-20 DEN
Sunt ciorapii pe care, în timpul verii, ar trebui să îi aibă orice femeie în dulap. Ca și cei ultra-transparenți, ciorapii transparenți sunt disponibili în multe modele și culori. Fiind puțin mai groși, sunt recomandați și pentru a fi purtați zi de zi. Pentru un aspect natural alegeți ciorapii mați, iar pentru a fi remarcată alegeți ciorapii lucioși. Pot fi de asemenea, în funcție de modă, purtați cu sandale deschise.

Ciorapi semiopaci: de la 20 la 40 DEN
Sunt mai rezistenți decât cei transparenți, dar lasă să se vadă pielea destul de bine. Sunt disponibili în numeroase variante de culoare.

Ciorapii opaci: de la 41 la 70 DEN
Aceștia vă vor pune foarte bine în valoare picioarele, dar pielea nu va fi la fel de expusă. O alegere bună pentru iarnă sau primăvară când îi puteți asorta cu o fustă scurtă.

Ciorapi opaci-groși: de la 71 la 100 DEN
Sunt recomandați pentru iarnă, mai ales dacă nu vă place să purtați pantaloni și doriți să vă protejați de frigul de afară. Fiind destul de groși, culoarea va fi ușor remarcată și vă vor sublinia silueta.

Ciorapi mega-opaci: peste 100 DEN
Ciorapi de iarnă care se pot purta în locul colanților sau a ciorapilor pantalon de lână. Vă oferă o protecție a piciorului în orice moment și sunt recomandați, dacă doriți să purtați o culoare tare.

 

 

Branduri celebre din Franța prezente in România exclusiv prin Escapade

 

STANHOME UN BRAND CU ISTORIE

Toate au început în 1931 în Statele Unite. Americanul Stanley Beveridge a creat compania Stanhome.
El este inventatorul planului de partid care a permis crearea de venituri reale și
emanciparea femeilor.
Din 1931 și până astăzi, misiunea lui Stanhome este de a facilita viața consumatorului datorită produselor foarte eficiente, dar și la nivel profesional, oferind oportunități de muncă.
Apoi, de-a lungul anilor au fost fondate mai multe filiale din întreaga lume, începând de la filiala mexicană în 1950 și până la crearea filialei franceze în 1972.

Home Care este un brand apropiat de tine, în măsura în care îți oferă cele mai bune și de încredere soluții de curățare pentru a avea grijă de casa ta ușor, rapid și eficient. Stanhome este un brand modern, care este întotdeauna prezent în viața de zi cu zi a consumatorilor. Deoarece așteptările și modurile de viață ale consumatorilor se schimbă, Stanhome evoluează pentru a răspunde nevoilor consumatorilor. Datorită istoriei și modelului său de afaceri, Stanhome este un brand emoțional construit pe o relație puternică între brand, consumatori și produse.

Stanhome se diferențiază de alte produse prin: eficacitate și plăcere.

Eficacitatea este probabil principalul nostru motor, deoarece Stanhome are în continuare aceeași dorință: să dezvolte produse cu o calitate superioară, dovedite prin teste de eficiență, teste de consum și teste comparative (este o dovadă reală că produsele STANHOME sunt fie egale sau mai bune decât produsele de frunte ale celorlalte branduri).

Stanhome înseamnă să te bucuri de o experiență unică în care noțiunea de plăcere este în centrul ofertei noastre:

Plăcere vizuală: rezultate deosebite instantaneu și design nou al produselor noastre
Plăcere olfactivă: parfumuri de recunoscut pe care nu le poți uita
Plăcere experiențială: produs ergonomic pentru a facilita utilizarea

 

 

Escapade comercializează o gamă mare de produse STANHOME HOME CARE:

– Întreținere textile
– Întreținere bucătărie
– Întreținere baie
– Întreținere podele
– Întreținere geamuri și mobilier
– Întreținere suprafețe dificile
– Odorizante

 

Specialist complet de îngrijirea casei

 

Cotonella este astăzi o companie în creștere rapidă care operează cu succes în îmbrăcămintea intimă din Italia, pe dezvoltarea piețelor externe, cu o strategie decisivă Omni-Channel.
În fiecare dimineață, decideți ce să purtați, iar această alegere rămâne cu voi până
seara.
Bumbacul este soluția naturală: respirabil, hipoalergenic, absorbant, lavabil la temperaturi ridicate, rezistent, moale … De mai bine de 40 de ani am oferit această formă și stil prețios al materialului, pentru a ne asigura că senzația interioară de confort și bunăstare.

 

 

Dr. PIERRE RICAUD a dezvoltat o gama de produse pentru îngrijirea femeilor, oferind o experiență unică de frumusețe.

Dr. PIERRE RICAUD oferă îngrijire eficientă pentru a satisface nevoile femeilor în fiecare etapă a vieții lor.
Produse de îngrijire a pielii sigure, fără parabeni, exclusiv anti-ageing cu ingrediente active, Glycalox, testate sub control dermatologic.
100% fabricate in Franța

 

 

 

Produsele Daniel Jouvance au ingrediente de origine marină.
Formulele noastre combină inteligența micro-algei cu apa de mare Physiomarine pentru a proteja, hidrata, regenera și consolida vitalitatea originală a pielii.

Invizibile pentru ochiul liber, micro-algele sunt o sursă infinită de molecule, minerale și active cosmetice puternice. Fiecare micro-algă este atent selectată cu grijă pentru calitățile sale cosmetice.
Apa de mare Physiomarine, o apă filtrată extrasă din ocean, este o sursa de minerale probabil cea mai apropiată de lichidul care circula prin celulele noastre.

Toate tratamentele noastre sunt testate dermatologic și potrivite pentru toate tipurile de piele.

 

 

ID Parfums, o casă parfumuri creativă și pasională care plasează excelența și tradiția frumoasei parfumerii franceze in inima valorilor sale.
De la crearea sa în 1996, ID Parfums este fidelă vocației sale de „Parfumier călător” și a făcut din călătorie o sursa principală de inspirație. Fiecare parfum este o invitație de călătorie, invitându-vă să descoperiți magia unei țări, o destinație neobișnuită sau o călătorie de-a lungul veacurilor.
Pentru a descoperi parfumul care vi se potrivește, lăsați-vă ghidați.

ID Parfums lucrează mână în mână cu creatorii de parfumuri franceze și le oferă mână liberă pentru a-și exprima creativitatea în parfumuri. Ei își afirmă stilul și semnează creații singulare și originale, care evidențiază toată bogăția și frumusețea materiilor prime folosite. Călători însetați, ei sunt inspirați de descoperirile lor pentru a transcrie emoțiile in parfum.

Compania ID Parfums plasează excelența în centrul creațiilor sale olfactive care evidențiază bogăția și frumusețea materiilor prime. Parfumurile noastre sunt compuse din esențe nobile, selectate din întreaga lume: Bergamot din Italia, Iris Pallida din Toscana, Trandafirul Damascena din Turcia
Notă după notă parfumurile noastre selectează cu mare grijă aceste materii prime pentru a asigura calitatea aromelor noastre și caracterul lor unic și autentic.

 

 

Informații suplimentare, produse și catalog ESCAPADE vă poate oferi:

DANA LAZAR – Director Dezvoltare TEL: 0740.167.701
sau intră pe site-ul: www.escapade.world

Lasă un comentariu