AC HELCOR

Cu o experienta de peste 25 ani, Compania Farmaceutica AC HELCOR este deja un producator de medicamente cu prescriptie medicala si OTC de renume in domeniul medical si farmaceutic. Echipa noastra de cercetare este formata din specialisti, farmacisti, medici, biologi si chimisti care lucrează zi de zi pentru a descoperi cele mai non-intruzive, eficiente si naturale suplimente alimentare astfel incat tu sa fii in forma maxima in fiecare zi.

 

 

Divizia Vitamine si Suplimente alimentare BioSunLine® a fost infiintata in urma cu 16 ani ca o linie de produse menite sa sustina sanatatea organismului. Acestea sunt bazate pe extracte naturale de origine minerala, vegetala si animala – standardizate si sunt conditionate sub forma de comprimate si capsule, continand materii prime purificate, provenite din zone ecologice, controlate dupa rigori farmaceutice (care sunt mai inalte decat cele care vizeaza suplimentele alimentare de obicei). De asemenea, folosim indulcitori naturali (NU zahar sau indulcitori artificiali) arome si coloranti naturali (din plante).

Credem ca sanatatea ar trebui sa fie accesibila fiecaruia dintre noi. De aceea, ne dorim ca tu sa poti avea grija de sanatatea ta in cele mai bune conditii:

  • prin acces liber la informatiile sigure venite din partea medicilor cercetatori cu experienta si
  • printr-o oferta accesibila de produse naturale realizate la cele mai inalte standarde de performanta.

Astfel, misiunea noastra este de a pune la dispozitia ta medicamente sigure, eficiente si accesibile.

Credem in frumusetea interioara a omului si in puterea vindecatoare a naturii. Ca principiu, aceste remedii naturale, chiar daca sunt destinate intretinerii sanatatii, se axeaza mai ales pe suplimentarea dietei cu componentele aflate in deficit in alimentatia curenta.

Vitamine si suplimentele din gama BioSunLine® , in continua dezvoltare, sunt impartite in cinci linii, in functie de aria terapeutica:

Tonice Antiage – cuprinde vitamine si suplimente alimentare cu efect antioxidant, de contracarare a efectelor novice ale radicalilor liberi in organism, responsabil de procesele asociate cu imbatranirea.

 

 

Imunitate: cuprinde vitamine si suplimente cu rol clinic dovedid de sustinere a imunitatii.

 

 

Beauty: produse pentru pastrarea si revitalizarea frumusetii.

 

 

Health: produse realizate din extracte standardizate din plante pentru sustinerea organismului in diferite afectiuni, avand referinte clinice semnificative.

 

 

Kids: vitamine si suplimente concepute special si cu atentie pentru copii, fara ingrediente artificiale si fara alergeni, cu gust bun si dozate cu atentie de farmacistii nostri.

 

 

BioSunLine®  aduce un plus de energie pentru sanatate!

www.biosunline.ro